orfeo lamborghinicaffe

Kávovary Jura - kompletní servis pro požitek z kávy

Transparentní diagnostika

Diagnostiku Vašeho kávovaru provede náš profesionální servisní tým přímo před Vámi. Je pro nás důležité ihned reagovat na Vaše připomínky, zjistit případné chyby v zařízení a následně je rychle odstranit.

Tento pohled na Váš kávovar může být pro Vás velmi užitečný.

Na základě přečtených údajů z přístroje Vám naši odborníci mohou předat cenné rady a tipy na správnou obsluhu a údržbu kávovaru JURA.

 

Pevná cena opravy (Transparentní náklady)

Po důkladné analýze přístroje Vám servisní technik vysvětlí řešení problému a sdělí odhad ceny opravy. Dozvíte se přesně, jak bude oprava Vašeho kávovaru prováděna. Případné dotazy Vám ihned zodpovíme v servisním centru. Nemusíte se bát dalších skrytých výdajů. Pracujeme s jednoduchým, ale srozumitelným paušálním cenovým systémem. Cenu za službu určíme s přihlédnutím k produktové linii, typu, stáří, opotřebení přístroje a podle použitého materiálu na opravu.

 

Údržba kávovaru pouhým stiskem tlačítka

Předpokladem kvalitní kávy je dokonalá péče o Váš kávovar. Integrované automatické čistící programy kávovarů JURA udržují Váš kávovar v dokonalé čistotě. Čistící program důkladně odstraňuje usazeniny a rozpouští mastnotu z kávy. Proces čištění využívá 80°C horkou vodu. Tím je zaručena optimální hygiena a čistota spařovací jednotky, bez nutnosti jejího vyjímání a ručního čištění. Dokonalá čistota kávovaru JURA pouhým stiskem tlačítka, díky automatickému čistícímu programu. Pro údržbu Vašeho kávovaru doporučujeme používat pouze originální produkty JURA !

 

Používání CLARIS filtrů Vám zaručí kvalitní, čerstvě filtrovanou, chuťově vynikající vodu. Filtry CLARIS se vkládají přímo do nádobky s vodou Vašeho kávovaru JURA.

Výhody CLARIS systému

-          Zaručuje čerstvě filtrovanou vodu před každou přípravou kávy

-          Čerstvá kvalitní voda a její neutrální aroma Vám přinese větší zážitek z připravené kávy

-          Dlouhodobá ochrana Vašeho kávovaru JURA před usazeninami z vodního kamene (výrazně snižuje potřebu odvápnění kávovaru)

 

Podpora a služby

Neváhejte požádat naše odborníky o radu dříve, než předáte kávovar JURA k opravě. Poměrně často se najde rychlé řešení problému pod odborným vedením a oprava pak není potřeba. Naši specialisté Vám s radostí poskytnou veškeré informace o údržbě a poradí s postupem nastavení Vašeho JURA kávovaru.