orfeo lamborghinicaffe

Nescafé Dolce Gusto

„Na základě průzkumu provedeného mezi spotřebiteli jsme zaznamenali tři hlavní trendy v pití kávy: rostoucí oblibu kávových specialit, kvalitnější kávy a osobitost (spotřebitelský individualismus). Zákazníci si zároveň chtějí vychutnat kávu i různé kávové speciality přímo v pohodlí svého domova. Proto se NESCAFÉ spojilo se značkou KRUPS a přišlo s novinkou − unikátním nápojovým systémem NESCAFÉ Dolce Gusto,“ vysvětluje Juraj Juhász, Marketing Manager značky NESCAFÉ Dolce Gusto.

Zdeněk Hašek, Marketing Manager ze společnosti Groupe SEB Central Europe k tomu dodává: „Značka KRUPS je světovou jedničkou v espressech, podobně jako NESCAFÉ je jedničkou na trhu kávy. Proto jsme se rozhodli spojit síly při vývoji nového systému, abychom tak zaručili jeho nejvyšší kvalitu.“

Mezi hlavní výhody NESCAFÉ Dolce Gusto patří výborná kvalita kávy, funkčnost, jednoduchá obsluha nápojového systému a atraktivní design. Vzhledem k různorodým variantám kávových specialit – v nabídce je i horká čokoláda Chococino – je nápojový systém vhodný pro celou rodinu. Navíc na něm lze připravit i studené či ledové nápoje, jako je např. ledové Cappuccino . Systém je také velice hygienický, čistý a nenáročný na údržbu – během vaření kávy protéká horká voda přes kapsli přímo do šálku, a tak přístroj nepřijde vůbec do styku s kávou nebo mlékem. Mezi další výhody patří i jednoduchá příprava mléčných variant kávy – nemusíte se obávat opaření při přípravě pěny za pomoci trysky. S NESCAFÉ Dolce Gusto můžete připravit pět různých nápojů za sebou bez jakéhokoliv nastavování či čištění.

NESCAFÉ Dolce Gusto je nabízeno v těchto variantách:

Espresso (picollo - , Lungo (velké espreso ), Latte Macchiato, Cappuccino a Chococino . Kapsle jsou plněny směsí kvalitní mleté pražené kávy „100% Arabica“, mléko v kapslích je sušené plnotučné, vhodné pro přípravu bohaté a husté pěny u mléčných variant. Kapsle jsou pouze pro jedno použití.

Nápojový systém NESCAFÉ Dolce Gusto pracuje za pomoci tlaku 14 barů, což je tlak plně srovnatelný s profesionálními nápojovými systémy. Příkon přístroje je 1 500 W, nápojový systém má odnímatelnou nádržku na vodu o objemu 1,3 l a ohřev vody probíhá v tzv. termobloku, což je speciální patent značky KRUPS pro urychlení přípravy nápoje. Ovládání a regulace množství vody jsou manuální, přístroj je charakterizován tichým chodem a velice čistým provozem bez nutnosti velkého čištění.

K nápojovému systému NESCAFÉ Dolce Gusto jsou nabízeny i doplňky v designu NESCAFÉ Dolce Gusto (šálky, skleničky, lžičky apod.).